Pjesės autorė: Dovilė Katiliūtė

Propaganda – tai mašina, kuri leidžia kontroliuoti žmonių mąstymą, priversti juos tikėti viena ar kita tiesa. Ta tiesa gali būti bloga, ta tiesa gali būti gera. Kas naudinga vienam, gali būti žalinga kitam. Priklauso kaip pažiūrėsi.

Ponia Pro, juodai apsirengusi moteris, trijose skirtingose patalpose apgyvendina penkis žmones – dvi mergaites, Lėją, Tėją ir Tadą. Kairiajame kambaryje gyvena dvi mergaitės, kurios yra atskirtos nuo šeimos. Jos nori, kad šeima būtų kartu – tačiau nežino, kad tai yra neįmanoma. Dešiniajame kambaryje įkurdintos Lėja ir Tėja – dvi draugės. Tėja – ištekėjusi moteris, kuri nežino ką, kur ir kaip, ir kada veikia jos vyras. Lėja – jauna intrigantė, iš nedidelio miestelio, geriausia Tėjos draugė. Ji nesupranta, kodėl Tėja yra nelaminga ir labai stengiasi draugei padėti išsiaiškintis jos vyro paslaptis. Viduriniajame kambaryje gyvena Tadas. Vyras, dėl blogai susiklosčiusių aplinkybių tarnaujantis Poniai Pro. Jis turi viską – galią, valdžią, išvaizdą, bet yra praradęs tai ką labiausiai mylėjo.
Herojai trokšta būti laimingi. Laimei kelią užkerta jie patys. Kad išsilaisvinti reikia išsivalyti ir perlipti tas plonas ribas, kad pats nusibrėžei.